Moje třída 4.A absolventi 2016/17
link na Vaše fotečky:www.kizoa.com/Movie-Video-Slideshow-Maker/d108649837k8409831o1l1/my-class-bigy-4a-2017
img_7150.jpg [99 KB]
Praha 2017
Zde recept na čokoládovou bábovku z Albert magazínu ( třeba ho máte doma:))
Ingredience: máslo a hrubá mouka na vysypání formy
250 g hladké mouky
30 g kakaa
jedna lžička jedlé sody a špetka soli
125 ml smetany na šlehání
200 g čokolády
125 ml podmáslí
240 g másla
200 g krupicového cukru
1 sáček vanilkového cukru
4 vejce a 1 bílek
Troubu na 170°C,vymazat a vysypat bábovkovou formu.Prosejte mouku, kakao, jedlou sodu a sůl.
V rendlíku přiveďte k varu smetanu a dejte do ní nalámanou čokoládu, odstavte, přidejte podmáslí a nechte vychladnout.
Máslo s krupicovým a vanilkovým cukrem vyšlehejte na nadýchaný krém.
Přidejte vejce a bílek, prošlehejte,pak na střídačku zapracujte moučnou a čokoládovou směs.Peče se asi hodinu.
Bylo to psycho:)